Aan de kleren herkent men de man. Een eeuwenoud gezegde dat heel vaak opgaat. Helaas kunnen we bij de heren niet onder de kleding kijken naar het ondergoed wat ze dragen. Zo zou het zomaar kunnen gebeuren dat je op het eerste gezicht denkt “wow wat een stuk, of wat een carrièretijger” maar dat zijn ondergoed een heel ander verhaal vertelt. Wat zegt het soort ondergoed eigenlijk over een man?

De slip

Een slip is een katoenen onderbroek zonder pijpen. Een slip komt alleen tot zijn recht bij een goddelijke lichaam, iets wat het merendeel van de mannen moet ontberen. De gelukkige bezitters van zo’n goddelijk lichaam showen dat ook graag in hun slip. Toch heeft de drager ervan behalve een wat ijdele kant, ook een kwetsbare en gevoelige kant.

Jammer genoeg worden slips juist het vaakst worden gedragen door de mannen die dat beter achterwege zouden kunnen laten en die beter op het dragen van een boxershort zouden kunnen overgaan. Het dragen van een slip kan ook op het vasthouden aan het verleden duiden.

De boxershort

Wanneer een man een boxershort draagt is die meestal betrouwbaar en lief maar ook wat saai. Het gros van de Nederlandse mannen schijnt een boxershort te dragen. Mijnheer is dus erg voorspelbaar, helaas ook in bed. Wanneer je zijn voorspelbaarheid en routine wilt doorbreken, doe dat dan met kleine stapjes. Begin eens met een andere kleur boxershort of een met een bescheiden patroontje erin. Kijk voor inspiratie eens op een online blog en doe online inspiratie op om alles te weten te komen over de beste boxershorts voor mannen.

De boxer

Dragers van boxers maken zich niet druk, vooral niet wat anderen over hem denken.

Het maakt hem niet uit of het nu over de afwas of zijn sociale status gaat.

Bij mooi weer gebruikt hij zijn boxer het liefst ook als broek. Verder is hij heel lief en heeft behalve met zichzelf, ook met jou alle geduld van de wereld.

 

De string

Een man met een string is veel met zijn uiterlijk bezig en dus heel ijdel. Hoewel het natuurlijk positief is dat mijnheer er goed uit wilt zijn, geven de dames de voorkeur aan een sixpack boven een strakke boxershort of zelfs een slip. Gelukkig zijn stringdragers zwaar in de minderheid. Het type man dat dit draagt moet je liggen. Het blijft nou eenmaal een apart gezicht, hij in een string.

Wit of gekleurd ondergoed?

Draagt hij gekleurd ondergoed met een leuke print? Dan kom je wel aan je trekken. Deze man heeft gemiddeld 30% meer sex dan een man met wit ondergoed. Je bent dus gewaarschuwd.