Online shoppen is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en met de komst van de smartphone en de tablet wordt shoppen via het internet wel heel aantrekkelijk gemaakt. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het wel online aanschaffen.

Het kopen van kleding is dus niets nieuws onder de zon. Toch komen er bij het aanschaffen van kleren een aantal problemen om kijken waar je niet mee te maken krijgt als je naar de winkel gaat. Dit komt zowel voor bij een grote aanschaf, zoals een maatpak, maar ook bij kleinere zaken zoals heren ondergoed.

Voor het laatste vind je hieronder een aantal tips. Dat is mooi meegenomen, want je kunt mannen ondergoed online tegen zeer aantrekkelijke prijzen bestellen en bij jou thuis laten bezorgen. Volg dus het onderstaande stappen plan – succes gegarandeerd!

Stap 1: Koop de juiste maat heren ondergoed

Het klinkt vrij logisch maar ook heren ondergoed is onderverdeeld in maten. We besteden echter minder aandacht aan de maat van ons ondergoed dan de maat van onze broek, shirts en andere kledingstukken. Dat komt je vaak ondergoed in een verkeerde maat alsnog omhoog kunt heisen en aangezien het niet direct zichtbaar is, is het een minder grote blamage als de maat niet klopt.

Heren ondergoed dat een maat te klein is, zit te strak en ondergoed met een te grote maat zit ook niet lekker. Bovendien zullen je onderbroeken sneller sluiten en mocht je je broek uit doen in het nabij zijn van een ander, dan ziet het er niet uit.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed

Stap 2: Zoek een model uit dat past bij jouw lichaamsbouw

Niet alleen de maat van heren ondergoed is belangrijk; ook het model heeft een invloed op hoe het uiteindelijk zit. De meest voorkomende modellen zijn de maxi, midi en mini slips. Daarnaast is er ook altijd nog de boxershort.

Wanneer je brede, getrainde bovenbenen hebt, dan is het aan te raden om voor een slip of short te kiezen met lange pijpen. Een slank of normaal postuur is meer gebaat bij een slip of short met korte pijpjes. Heb je een buikje, dan zijn shorts met een lagere tailleband een goede keuze.

Stap 3: Katoen of toch microfiber?

Ook de samenstelling van heren ondergoed is iets waar je over moet nadenken. De meeste shorts en slips zijn van katoen of microfiber vervaardigd. Beide stoffen hebben zo hun voordelen.

Katoen heeft het voordeel dat het erg comfortabel en natuurlijk aanvoelt. Katoen is uit zichzelf niet elastisch dus heren ondergoed dat volledig van katoen is gemaakt zal na verloop van tijd lebberen. Er is ook elastisch katoen op de markt. Aan dit ondergoed is dan een elastisch materiaal, zoals elastan, toegevoegd.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-ondergoed

Microfiber is een goede keuze voor in de zomer of voor wanneer je graag sport. Katoen absorbeert namelijk vocht waardoor het ondergoed minder fijn aanvoelt op het moment dat je gaat zweten. Gekleurde shorts en slips zijn vaak van microfiber vervaardigd aangezien het materiaal meer kleurvast is dan katoen.