Wanneer je een paar gave én modieuze schoenen zoekt, dan zijn er een paar merken waar je waarschijnlijk al snel aan denkt. Merken als Adidas, Nike of G-Star. Echter zijn er tegenwoordig nog veel meer merken op de markt waar je trendy maar ook goede schoenen kunt kopen. In deze blog zullen er verschillende schoenenmerken uitgelicht worden. Wie weet loop jij binnenkort met rond met schoenen van dit merk.

Floris van Bommel

Floris van Bommel is misschien wel het meest bekende schoenenmerk in Nederland. Het merk is vooral bekend vanwege de kwalitatief goede herenschoenen. Ook is het een schoenenmerk dat over historie beschikt, het merk bestaat namelijk al ruim 275 jaar. Het merk werd in 1734 opgericht door Christianus van Bommel. Tegenwoordig wordt het populaire schoenenmerk geleid door de 9e generatie. Naast de populaire herenschoenen verkoopt het ook sneakers van leer en suède voor vrouwen, er is dus voor ieder wel iets te vinden.

Nubikk

Wanneer je voorkeur uit gaat naar trendy sneakers, dan is Nubikk misschien iets voor jou! In tegenstelling tot Floris van Bommel is Nubikk nog een relatief nieuw merk, in 2012 werd de eerste collectie gelanceerd. In die korte tijd heeft men al wel grote stappen weten te zetten, zo zijn de schoenen in Nederland en in het buitenland te verkrijgen.

Mason Garments

Net als Nubikk is Mason Garments een schoenenmerk dat nog niet zo heel lang bestaat. Het Amsterdamse sneakermerk is in 2012 opgericht door Rendit Ditia. Door met een eigen merk te komen kon Rendi zijn eigen stijl én interesses aan anderen laten zien. Naast het aanbieden van luxe schoenen vond Rendi het ook belangrijk dat zijn schoenen betaalbaar waren, zo moest het merk voor iedereen toegankelijk zijn. De schoenen die men tegenwoordig verkoopt worden ontworpen in Amsterdam. De productie daarentegen vindt plaats in Italië. Men heeft voor Italië gekozen omdat de Italianen ontzettend veel ervaring hebben met het produceren van schoenen. Een populaire schoen van Mason Garments is de Mason Garments Tia.