Seks is leuk. Met je partner, met jezelf. Met je handen, mond en zelfs voeten kun je een boel pret beleven. Maar met wat speelgoed voor volwassenen kan het nog leuker worden! Als je dan toch in de sexshop op zoek bent naar een leuk speeltje, denk er dan eens over om een dubbele dildo te kopen. Want een dubbele dildo betekent dubbele pret. Alleen, of met z’n tweetjes.

Is een dubbele dildo voor lesbische koppels?

Ja, een deel van de lesbische koppels zal een dubbele dildo kopen om samen van te genieten. Maar ook hetero- of homokoppels kunnen hun lol op met een dubbele dildo. Want waarom moet de penetratie altijd plaatsvinden met de penis van vlees en bloed? Het is gewoon hartstikke geil om je vriend(in) te penetreren met een speeltje, en eventueel jezelf ook als je dat prettig vindt. Maar welke dubbele dildo is jouw nieuwe favoriet, want er is best veel keus!

Welke dubbele dildo past bij mij?

Een bekend voorbeeld van een dubbele dildo is de voorbinddildo, waarbij aan een tuigje of harnas een dildo aan de buiten- en binnenzijde zit. Hierbij penetreert de gever zichzelf dus ook, erg geliefd bij lesbische koppels. Er zijn ook langwerpige dubbele dildo’s met twee koppen, die wel een halve meter lang kunnen zijn. Ideaal om samen van de penetratie te genieten, maar zeker ook geschikt voor soloseks met heel veel diepgang. Voor soloseks zijn ook flexibele of gebogen dubbele dildo’s ideaal, vaak met een apart uiteinde voor anaal gebruik. De gebogen versie komt soms met zuignap, zo heb je lekker je handen vrij. Natuurlijk kun je met die gebogen versie ook je vrouwelijke partner dubbel verwennen. Wat je seksuele fantasie ook is, er past vast wel een dubbele dildo bij.