In de slaapkamer kun je veel of weinig ervaring hebben. Met dezelfde persoon of juist met verschillende mensen. Er is geen goed of fout, want wat je in de slaapkamer doet is een kwestie van persoonlijke intimiteit die samenhangt met wat jij en je partner fijn vinden. In elke fase kun je wel wat tips gebruiken. Daarom helpen wij je vast op weg met drie algemene tips voor in de slaapkamer. Wie weet ontdek je iets nieuws of voel je je zekerder in bed hiermee.

Tip 1: hulpmiddelen

Allereerst kun je hulpmiddelen gebruiken. Zeker wanneer je onzeker bent kan het fijn zijn om bijvoorbeeld erectiemiddelen te gebruiken. Kamagra is bijvoorbeeld een erectiemiddel dat in India wordt gebruikt om erectieproblemen te verhelpen. Het zorgt dat je gemakkelijker een erectie kunt krijgen. Dat geldt dus ook wanneer je niet per se erectieproblemen hebt, maar gewoon soms een mentale blokkade bijvoorbeeld. Heb je moeite met pillen slikken of vind je dat gewoon vervelend? Bestel dan Oral Jelly online. Dit is een jelly variant van kamagra. Het doet dus hetzelfde, maar je hoeft er geen pil voor in te nemen. De werkzame stof sildenafil in deze middelen blijft tot 5 uur lang werken.

Tip 2: communiceren

Het blijft hoe dan ook belangrijk om te communiceren. Zowel met langdurige partners als met eenmalige partners. Vraag of iemand wil aangeven wat hij of zij fijn of juist niet fijn vindt. Dat is soms misschien wat ongemakkelijk, maar uiteindelijk hebben jullie er allebei meer plezier aan. En het wekt ook vertrouwen. Ook in langdurige relaties is het belangrijk om te blijven praten met elkaar, ook over hoe het gaat in de slaapkamer. Soms sluipt de gewoonte erin. Dat is zonde, want je hoeft je niet te vervelen als je maar eerlijk naar elkaar blijft over dingen, zowel binnen als buiten de slaapkamer.

Tip 3: experimenteren

Misschien wil je bijvoorbeeld wel eens iets anders proberen. Dan is het fijn dat je daar open over kunt praten met je geliefde. Dat hoeft helemaal niet extreem te zijn. Erectiemiddelen kunnen al een leuk experiment zijn, maar dat geldt ook voor andere middelen. Misschien hebben jullie bijvoorbeeld bepaalde speeltjes nog niet uitgeprobeerd. Er zijn dingen die extra stimuleren voor man of vrouw, maar ook speeltjes die speciaal voor koppels bedoeld zijn. Je kunt het natuurlijk ook simpel houden en experimenteren met de manier waarop of waar. Soms zijn er meer dingen mogelijk dan waar je aan had gedacht – dus waarom zou je het niet eens uitproberen. Wie weet levert het wat op.